Wij lopen hard
voor onze relaties

De vraag naar technisch specialisten is momenteel groter dan het aanbod. Het zou niet reëel zijn om onze relaties te beloven dat we alle vacatures invullen. Maar ze kunnen erop vertrouwen dat wij er alles aan doen om hen te voorzien van de juiste kandidaat.

Schaarste

Een advertentie plaatsen en vervolgens rustig afwachten tot de sollicitatiebrieven binnenstromen, is al lang niet meer de manier om personeel te vinden. Zeker in de techniek heerst een enorme schaarste aan specialisten. Actief werven is dus noodzakelijk. Onze opdrachtgevers laten dat graag aan ons over. Omdat het ons vak is, bereiken wij vaak betere resultaten dan bedrijven die zelf hun vacatures beheren.

Actief netwerk

Anders dan de opdrachtgevers – die zich immers vooral willen richten op hun kernactiviteiten – staan wij continu in contact met technisch specialisten. Door de jaren heen hebben wij een netwerk opgebouwd van mensen die passen binnen onze doelgroep. Dit zijn mensen met een gedegen achtergrond, die zich willen blijven ontwikkelen in hun huidige of in een nieuwe functie. Uiteraard maken we gebruik van verschillende media om dit netwerk voortdurend uit te breiden.

Geschikte kandidaat

Iedere organisatie zoekt het spreekwoordelijke schaap met de vijf poten. Maar degene die álles kan is natuurlijk niet te vinden. De kans dat er een technisch specialist is die precies bij uw behoeftes past is gelukkig een stuk groter. Wij nemen de tijd om uw vraagstuk goed te inventariseren. Omdat we een goed beeld hebben van het huidige aanbod, helpen we eventueel uw vraag daarop af te stemmen. Daarna benaderen we gericht die kandidaten, die kunnen helpen uw doelen te verwezenlijken. We zullen u niet overspoelen met CV’s, zodat u alsnog zelf moet kiezen. U mag ervan uitgaan dat de kandidaat die wij voorstellen, voldoet aan uw wensen en eisen.
SIT Services gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.