Succesvol
in een dynamische markt

Onze dienstverlening is in theorie eenvoudig uit te leggen: we leveren een persoon die bekwaam is om een project voor de opdrachtgever uit te voeren, in harmonie met de collega’s in het team en de rest van het bedrijf, én met de gewenste kwaliteit.

Niet eenvoudig

In de praktijk is het niet zo eenvoudig. Zeker in de markt waarin wij ons begeven: de installatietechniek. Je moet zelf verstand hebben van techniek, om te kunnen begrijpen wat de functie of het project inhoudt. Je moet de identiteit van het bedrijf doorgronden en begrijpen wat de kernwaarden zijn. Je dient kennis te hebben van de arbeidsmarkt om de juiste mensen te bereiken. Hiervoor heb je een intensief netwerk nodig van mensen die in jouw vakgebied werken. Je moet geïnteresseerd zijn in de mens áchter de techneut, om diens talenten en mogelijkheden in kaart te kunnen brengen.

SIT Services

SIT Services is al jarenlang succesvol in het bij elkaar brengen van technisch talent en interessante bedrijven, omdat we ons oprecht verdiepen in mensen. Zowel in wie ze zijn als in wat ze kunnen. Inmiddels hebben zich tientallen specialisten aan ons bedrijf verbonden. Stuk voor stuk mensen die in staat zijn een positieve bijdrage te leveren aan projecten van onze opdrachtgevers.

Van aanbod naar vraag

De techniek staat bekend om zijn grilligheid. In economisch magere jaren moeten techneuten soms lang zoeken naar een geschikte baan, in goede tijden kunnen werkgevers moeilijk aan het juiste personeel komen. De vraag naar technisch specialisten is momenteel duidelijk groter dan het aanbod. Dat vraagt van ons extra inspanning om geschikte kandidaten te vinden. In de meeste gevallen lukt dat. Technisch specialisten gaan namelijk graag met ons in zee, omdat we bekend staan om onze persoonlijke aanpak, onze betrouwbaarheid en integriteit. En natuurlijk omdat wij interessante banen en projecten kunnen aanbieden.

Persoonlijk

Wij zijn bekend met onze markt, en de markt kent ons. Dit komt met name door onze focus op installatietechniek. Opdrachtgevers brengen hun vacatures graag bij ons onder, omdat we bewezen hebben dat we in de meeste gevallen in één keer de juiste kandidaat leveren: een vakbekwame professional die past in het team.
SIT Services gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.