Zekerheid
en vrijheid

De zekerheid van een vaste baan, maar toch in de keuken kijken bij verschillende bedrijven. Altijd een uitdagend project om aan te werken. Alle kansen om je te blijven ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak.
Als technisch specialist bij SIT Services heb je het allemaal.

Een dienstverband bij SIT Services heeft als groot voordeel dat je de volledige vrijheid hebt om je te ontwikkelen. Je bent niet afhankelijk van de kansen bij één bedrijf. Omdat wij voor veel verschillende opdrachtgevers werken, zijn er altijd mogelijkheden om over te stappen naar een nieuwe werkomgeving met andere uitdagingen. Het ene moment kan dat een grote landelijke speler zijn, een andere keer een lokale partij waar je je in de breedte kunt ontwikkelen.

Werk

Heb je een achtergrond in de installatietechniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde of hieraan verwante richting, op minimaal mbo-niveau? En zoek je een nieuwe uitdaging? Kijk dan naar onze vacatures. Uiteraard kunnen we ook kijken welke mogelijkheden we voor jou kunnen creëren, op basis van jouw wensen. Een persoonlijk gesprek gaan we graag met je aan!

Interesse

We nemen de tijd om je te leren kennen. In een ontspannen sfeer bespreken we niet alleen wat je kunt, maar vooral ook wie je bent. Wat zijn je interesses? Waar word je enthousiast van? Welke stappen wil je zetten in je carrière? Door jouw persoonlijkheid in kaart te brengen, kunnen we goed inschatten of je ambities te realiseren zijn en of je past bij de functie en de opdrachtgever.
SIT Services gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.